yoga in vlijmen

Hatha yoga is een ontdekkingsreis
van je eigen lichaam die voor ieder uniek is

Yogalessen in Vlijmen

Sinds 16 januari 2017 heeft Yoga in Beweging haar eigen sfeervolle ruimte in het centrum van Vlijmen. Er is een uitgebreid aanbod aan yogalessen en ademcoaching.

Ben je op zoek naar een yogales waarbij je fysiek inspannend bezig bent en na afloop de ontspanning voelt, dan zit je goed bij Yoga in Beweging. De yogalessen zijn lichamelijk inspannend en werken mentaal door.

Doordat je fysiek inspannend bezig bent, is de volledige aandacht gevestigd op het lichaam, waardoor de gedachtes rustiger worden. De aandacht wordt volledig naar binnen getrokken, waardoor je de buitenwereld even kunt laten voor wat het is. Dit geeft innerlijke rust en zal jou helpen om makkelijker mee te bewegen met alle veranderingen om je heen.

Je werkt op je eigen niveau en de lessen zijn daarom geschikt voor iedereen. Je hoeft niet lenig te zijn. De enige voorwaarde is dat je jouw eigen mogelijkheden en grenzen respecteert.

Aandacht voor verschillende gebieden

Iedere week ligt de nadruk op een specifiek gebied in het lichaam. Wanneer je meerdere yogalessen volgt per week bij Yoga in Beweging, voel je in de loop van de week verdieping in dit gebied. Er komt meer ruimte en voelt ontspanning in het gebied waar je de aandacht aan geeft. De verschillende aandachtsgebieden zijn:

  1. Benen, voeten en tenen
  2. Het openen van de heupen, liezen
  3. Twist, middenrif
  4. Het openen van de borst
  5. Schouder, nek, armen, handen en vingers
  6. Arm-of beenbalans

Na 6 weken wordt deze cyclus herhaald.

Persoonlijke begeleiding

Yoga in Beweging werkt met professionele yogadocenten en ademcoaches die graag hun passie met jou delen. Er is veel aandacht voor persoonlijke begeleiding tijdens de lessen, maar ook voor jou als persoon.

Ben je nieuwsgierig naar de docenten bij Yoga in Beweging? Klik dan hier.

Praktische informatie

De yogales is op blote voeten. Graag makkelijk zittende kleding aan om vrij uit te kunnen bewegen. Matjes en dekentjes zijn in de yogastudio aanwezig.