yoga in vlijmen

Hatha yoga is een ontdekkingsreis
van je eigen lichaam die voor ieder uniek is

Yogalessen in Vlijmen

Sinds 16 januari 2017 heeft Yoga in Beweging haar eigen sfeervolle ruimte in het centrum van Vlijmen. Er is een uitgebreid aanbod aan yogalessen. Verder worden hier ook ademsessies gegeven.

Hieronder vind je lestijden van de yogalessen bij Yoga in Beweging in Vlijmen. De yogastudio bevindt zich op locatie De Akker 34D in Vlijmen (achter de kinderkapper).

Maandag Docente
10.00-11.10 Mindful Yin Yoga Judith
19.30-20.40 Hatha Yin Yoga Judith
21.00-22.10 Dynamische Hatha yoga Judith
Dinsdag
10.00-11.10 Hatha Yin Yoga Judith
19.20-20.30 Vinyasa Yin Yoga

Margot 

20.50-22.00 Mindful Yin Yoga Margot
Woensdag
9.00-10.10 Mindful Yin Yoga Judith
10:30-11:40 Hatha Yin Yoga Judith
19.20-20.30 Mindful Yin Yoga Judith
20.50-22.00 Dynamische Hatha Yoga Judith
Donderdag

13.30-14.40

Mindful Yin Yoga

Judith

 

20.50-22.00 Mindful Yin Yoga

Sandra

 

Vrijdag
09.00-10.10 Dynamische hatha Yoga Judith

Zaterdag

 

 

 

 

 

 9.00-10.10

Vinyasa Yin Yoga Judith

Tarieven

Een proefles is gratis bij Yoga in Beweging

Losse les kost  13 euro 

Strippenkaart 10 euro per les. Voor meer informatie, klik hier.

 

Ben je op zoek naar een yogales waarbij je fysiek inspannend bezig bent en na afloop de ontspanning voelt, dan zit je goed bij Yoga in Beweging. De yogalessen zijn lichamelijk inspannend en werken mentaal door. Doordat je fysiek inspannend bezig bent, is de volledige aandacht gevestigd op het lichaam, waardoor de gedachtes rustiger worden. De aandacht wordt volledig naar binnen getrokken, waardoor je de buitenwereld even kunt laten voor wat het is. Dit geeft innerlijke rust en zal jou helpen om makkelijker mee te bewegen met alle veranderingen om je heen.

Je werkt op je eigen niveau en de lessen zijn daarom geschikt voor iedereen. Je hoeft niet lenig te zijn. De enige voorwaarde is dat je jouw eigen mogelijkheden en grenzen respecteert.

Aandacht voor verschillende gebieden

Iedere week ligt de nadruk op een specifiek gebied in het lichaam. Wanneer je meerdere yogalessen volgt per week bij Yoga in Beweging, voel je in de loop van de week verdieping in dit gebied. Er komt meer ruimte en voelt ontspanning in het gebied waar je de aandacht aan geeft. De verschillende aandachtsgebieden zijn:

  1. Benen, voeten en tenen
  2. Het openen van de heupen, liezen
  3. Twist, middenrif
  4. Het openen van de borst
  5. Schouder, nek, armen, handen en vingers
  6. Arm-of beenbalans

Na 6 weken wordt deze cyclus herhaald.

Persoonlijke begeleiding

Bij Yoga in Beweging is er veel aandacht voor persoonlijke begeleiding. Tijdens de les loop ik regelmatig rond en zal jou begeleiden in een pose. Dit gaat jou helpen om de juiste uitlijning te voelen en om verder te verdiepen in een pose. Tevens ervaar je dan hoeveel ruimte je lichaam nog heeft. Na de les is er altijd ruimte voor persoonlijke vragen.

Praktische informatie

De yogales is op blote voeten. Graag makkelijk zittende kleding aan om vrij uit te kunnen bewegen. Matjes en dekentjes zijn in de yogastudio aanwezig.

Fietsen plaatsen bij het fietsenrek bij de Jumbo (niet voor de yogastudio). Auto kan geparkeerd worden op de parkeerplaats achter de Jumbo.