yoga in beweging bloemen

Hatha yoga is een ontdekkingsreis
van je eigen lichaam die voor ieder uniek is

Yoga in Den Bosch

Yoga les Den Bosch

Yoga in Beweging biedt een dynamische Hatha yogales in de buurt van Den Bosch (slechts 10 minuten rijden vanuit centrum Den Bosch).

Locatie Vlijmen (10 minuten vanuit centrum Den Bosch)
Yogastudio ~ De Akker 34D in Vlijmen

Graag fietsen plaatsen bij het fietsenrek tegenover de Jumbo (niet voor de yogastudio).
Auto kan geparkeerd worden op de parkeerplaats achter de Jumbo.

Tarieven
Een proefles is gratis bij Yoga in Beweging (niet in combinatie met Social Deal actie)

Losse les kost 10 euro (mits de les niet vol is)

Strippenkaart 7,50 euro per les. Voor meer informatie, klik hier.

Zoek je een yogales waarbij je fysiek inspannend bezig bent en na afloop de ontspanning voelt, dan zit je goed bij Yoga in Beweging. De yogalessen zijn lichamelijk inspannend en werken mentaal door. Doordat je fysiek inspannend bezig bent, is de volledige aandacht gevestigd op het lichaam, waardoor de gedachtes rustiger worden. De aandacht wordt volledig naar binnen getrokken, waardoor je de buitenwereld even kunt laten voor wat het is. Dit geeft innerlijke rust en zal jou helpen om makkelijker mee te bewegen met alle veranderingen om je heen.

En ook voor een Mindful yin les of kinder yogales zit je goed bij Yoga in Beweging

Aandacht voor verschillende gebieden
Iedere week ligt de nadruk op een specifiek gebied in het lichaam. Je zult merken dat je snel meer ruimte en ontspanning voelt in de verschillende gebieden, wanneer je wekelijks naar de yogales komt. Onderstaande aandachtsgebieden worden wekelijks afgewisseld:

  1. Benen, voeten en tenen
  2. Het openen van de heupen, liezen
  3. Twist, middenrif
  4. Het openen van de borst
  5. Schouder, nek, armen, handen en vingers
  6. Arm-of beenbalans

De houdingen zijn inspannend, maar geven je na afloop van de les een ontspannen gevoel, zowel fysiek als mentaal.

Persoonlijke begeleiding
Bij Yoga in Beweging is er veel aandacht voor persoonlijke begeleiding tijdens de yogales. Tijdens de houding word je regelmatig begeleid, waardoor je de juiste uitlijning voelt en je nog verder verdiept in een houding. Je ervaart dan hoeveel ruimte jouw lichaam nog heeft; dit is vaak meer dan je denkt :).

Na de les is er ruimte voor persoonlijke vragen. En wanneer je ook thuis yoga wilt beoefenen, kan ik jou wat persoonlijke houdingen meegeven waar je thuis mee aan de slag kunt.

Aanwezig
De les is op blote voeten en we gebruiken een matje. In de yogastudio zijn er matjes, dekentjes en kussentjes aanwezig. Gemakkelijk zittende kleding, waarin je je vrij kunt bewegen,  raad ik aan. Verder is er na afloop van de yogales ruimte voor een kopje thee.

Ben je nieuwsgierig geworden en benieuwd wat een yogales bij Yoga in Beweging voor jou kan doen, kom dan voor een gratis proefles.
Klik hier voor het lesrooster en neem even contact op om je aan te melden voor een vrijblijvende proefles.