Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Weekend Retraite ~ Margot & Judith

23 september 2022 ~ 16:00 - 25 september 2022 ~ 15:00

€395

Weekend Retraite Mariënkroon
Verstillen ~ Verdiepen ~ Ontspannen

Yoga in Beweging organiseert een weekend retraite, waarbij Margot en Judith jou meenemen in verstilling, ontspanning en verdieping. Dit weekend wordt gegeven bij Abdijhof Mariënkroon in Nieuwkuijk. Een heerlijk, rustgevende plek in de natuur waarbij je volledig wordt ontzorgd èn voor jou wordt gezorgd.

Deze dagen zijn gevuld met yoga, ademcirkels, ademhalingsoefeningen (pranayama), meditatie, stiltemomenten en tijd voor jezelf. Door de rust en ruimte die dit weekend geeft, kom je in een diepere laag van verbinding en ontspanning. Thema’s die spelen komen dan voorbij, waarvoor alle ruimte is om hiermee aan de slag te gaan. We ondersteunen jou graag bij dit mooi, liefdevol innerlijk proces.

Naast deze verdieping is er ook aandacht voor lichamelijke klachten ofwel signalen van jouw lichaam. Via Yin yoga ga je ervaren welke houdingen jou helpen om met deze lichamelijke klachten om te gaan. Een bijzondere Yin yoga reeks -Yin 3.3- gaat jouw klacht in beweging zetten. Een yogareeks die je nooit meer gaat vergeten en echt niet wil missen!

Het weekend is volledig verzorgd met overnachting en heerlijke vegetarische maaltijden, waarbij we periodiek gaan vasten. Je zult merken dat het periodiek vasten in dit weekend retraite als vanzelf gaat en moeiteloos past. Een mooie kans om te ervaren wat voor effect dit heeft op jouw (spijsvertering)systeem, je mind en focus. Wanneer periodiek vasten niet geschikt is voor jou -om welke reden dan ook- passen we dit in overleg aan.

Datum
Vrijdag 23 september 16.00 uur t/m  zondag 25 september 15.00 uur

Locatie
Mariënkroon Abdijlaan 8 in Nieuwkuijk

Groepsgrootte
Maximaal 12 personen

Investering in jezelf
Volledig verzorgd weekend € 395,- (boeking vanaf 5 september)

Earlybird boeking t/m 4-9-2022 €365,-

Dit weekend is volledig verzorgd met:
-2 overnachtingen

-vegetarische maaltijden
-periodiek vasten
-yoga: Mindful Yin, Yin 3.3, Hatha Yoga
-pranayama ~ ademhalingsoefeningen
-ademcirkels ~ verbonden ademen
-meditatie en stiltemomenten
-inzicht in lichamelijke klachten
-persoonlijke yogahoudingen (ook voor thuis)

Het gaat een bijzonder weekend worden, waarbij het lichaam op allerlei manieren in beweging wordt gezet wat (blijvende) veranderingen geeft op allerlei lagen, zowel fysiek, mentaal en emotioneel. Een mooier kadoo kan je jezelf niet geven. Wij kijken ernaar uit om dit samen met jou te gaan beleven en ervaren! Heb je interesse of wil je meer informatie over dit weekend? Stuur een mail naar info@yoga-in-beweging.nl

Lieve groet, Margot & Judith 

 

Gegevens

Begin:
23 september 2022 ~ 16:00
Einde:
25 september 2022 ~ 15:00
Kosten:
€395
Evenement Categorieën:
, , , , , , , ,
Evenement Tags:

Organisator

Judith van den Tillaart

Locatie

Yoga in Beweging
De Akker 34 D
Vlijmen, 5251 AC Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
+31634233106