Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Klankschaal Yin sessie ~ Hem & Judith

25 maart 2022 ~ 19:30 - 21:30

€32,50

Een speciale Klankschaal Yin sessie met Hem uit Nepal  

Met deze bijzondere klankschaal sessie stimuleer je het bindweefsel wat een positief effect heeft op jouw gezondheid en energie huishouding. Bindweefsel bestaat grotendeels uit water en door de trilling van de klankschalen lossen spanningen op en herstelt het zelf genezend vermogen zich. Met yin houdingen stimuleer je het bindweefsel en de zachte trillingen van de klankschalen geeft een verdiepende werking. De trilling van de klankschaal is krachtig en verplaatst zich snel om en door het lichaam, waar het in iedere cel resoneert.

Stel je voor, om dit visueel te maken, dat je een steentje gooit in een spiegelgladde vijver. De rimpeling verplaatst zich dan over het hele water oppervlak.Omdat het lichaam voor 70% uit water bestaat, worden onze organen en weefsels gemasseerd door de resonantie die de trilling van de klank voortbrengt. Zoals de rimpeling op het water. Het heeft een harmoniserend en rustgevend effect op lichaam en geest.

De trillingen van de klankschalen en jouw aandacht tijdens de yinhouding brengt je in liefdevol contact met een diepere laag in jezelf. Het is een bijzondere sessie die je niet wilt missen.

Vrijdag 25 maart 2022
19:30 – 21:30 uur

Begeleiding:
Hem Shestra  ~ Klankschalen
Judith van den Tillaart ~ Mindful Yin

Locatie:  
Yoga in beweging in Vlijmen

Kosten:  32,50 euro (voor niet-leden 42,50 euro)

Meld je aan via Momoyoga of neem contact op bij vragen.  Ben je nog geen lid van Yoga in Beweging? Stuur dan een mail naar info@yoga-in-beweging.nl

Wil je dit iemand cadeau doen? Er zijn cadeaubonnen beschikbaar bij Yoga in Beweging.

Gegevens

Datum:
25 maart 2022
Tijd:
19:30 - 21:30
Kosten:
€32,50
Evenement Categorieën:
, ,
Evenement Tags:

Organisator

Fleur van Bokhoven
E-mail
Info@soulblooming.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Yoga in Beweging
De Akker 34 D
Vlijmen, 5251 AC Nederland
+ Google Maps
Telefoon
+31634233106