Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Ademcirkel ~ Open je hart

14 april ~ 19:30 - 21:30

€45

 Ademcirkel ~ Open je hart

Tijdens deze ademcirkel open je je ademhaling en ervaar je fysiek meer ruimte in je lichaam. Deze fysieke ruimte werkt door op diepere lagen, voorbij het lichaam. Oude vastzittende emoties en beperkende overtuigingen, die opgeslagen liggen in het lichaam, kunnen worden losgelaten en er ontstaat ruimte. Een stukje emotionele ballast laat je los, wat ruimte geeft -letterlijk ademruimte- en je natuurlijke ademhalingspatroon herstelt zich. Dit werkt mentaal door en je gaat meer rust in je hoofd ervaren. Deze innerlijke reis brengt jou meer in verbinding met jezelf, waardoor de buitenwereld wat minder effect heeft op hoe jij je voelt.

Door de krachtige fysieke reiniging van de adem laat je op een diepere laag los, waardoor je na een ademsessie meer in contact bent met jezelf

Wat brengt een ademcirkel jou?
Tijdens het actieve gedeelte van de ademcirkel, brengt het verbonden ademen jou in het hier en nu, van het kunnen ervaren en voelen wat er is op dit moment. Dit herstelt de verbinding  met een diepere laag, voorbij de fysieke laag. De verbinding met wie je in de essentie bent wordt hersteld.

Na het verbonden ademen is er een moment van ontspanning en je voelt na wat het verbonden ademen heeft gebracht. Alle fysieke sensaties die nog voelbaar zijn, neem je waar. Vaak kom je in diepere ontspanning waarbij je weer de mogelijkheden van jouw leven ziet, innerlijke kracht ervaart en in liefdevolle verbinding bent met jezelf.

Voor wie?
Wanneer je nieuwsgierig bent wat een optimale ademhaling op diepere lagen bij jou in beweging zet, ben je van harte welkom. Judith en Lucy begeleiden jou bij deze innerlijke reis om vanuit een veilige bedding de diepte in te gaan met de adem. 

Wil jij je meer in contact zijn met jezelf?
Wil je meer rust en ontspanning ervaren in het dagelijks leven?
Wil jij je natuurlijke ademhalingspatroon weer herstellen?
Wil je meer vitaliteit en levensenergie?
Wil jij je hart verder openen?

Schrijf je in voor deze ademcirkel op vrijdag 14 april 2023.


Vrijdag 14 april 2023

19:30 – 21:30 uur

Ademcoach: 
Judith van den Tillaart
Assistent ademcoach: Lucy van Os

Locatie:  Yoga in beweging ~ De Akker 34 D Vlijmen

Kosten:  45 euro

Inschrijven kan via Judith@yoga-in-beweging.nl of meld je aan via Momoyoga

Gegevens

Datum:
14 april
Tijd:
19:30 - 21:30
Kosten:
€45
Evenement Categorieën:
, , , , , , ,

Organisator

Judith van den Tillaart

Locatie

Yoga in Beweging
De Akker 34 D
Vlijmen, 5251 AC Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
+31634233106