Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ademcirkel ~ Ontspan, laat los en verstil

9 december 2022 ~ 19:30 - 21:30

€39

Ontspan, laat los en verstil. Ervaar de kracht van jouw adem!

Tijdens deze ademcirkel open je je ademhaling en ervaar je fysiek meer ruimte in je lichaam. Deze fysieke ruimte werkt door op diepere lagen, voorbij het lichaam. Oude vastzittende emoties en beperkende overtuigingen, die opgeslagen liggen in het lichaam, kunnen worden losgelaten en er ontstaat ruimte. Een stukje emotionele ballast laat je achter je, wat ruimte geeft -letterlijk ademruimte- en je natuurlijke ademhalingspatroon herstelt zich. Dit werkt mentaal door en je gaat meer rust in je hoofd ervaren. Deze innerlijke reis brengt jou meer in verbinding met jezelf, waardoor de buitenwereld wat minder effect heeft op hoe jij je voelt.

Door de krachtige fysieke reiniging van de adem laat je op een diepere laag los, waardoor je na een ademsessie meer ontspanning voelt en meer rust ervaart.

Wat brengt een ademcirkel jou?
Tijdens het actieve gedeelte van de ademcirkel, brengt het verbonden ademen jou in het hier en nu, van het kunnen ervaren en voelen wat er is op dit moment. Dit herstelt de verbinding  met een diepere laag, voorbij de fysieke laag. De verbinding met wie je in de essentie bent wordt hersteld.

Na het verbonden ademen is er een moment van ontspanning en je voelt na wat het verbonden ademen heeft gebracht. Alle fysieke sensaties die nog voelbaar zijn, neem je waar. Vaak kom je in diepere ontspanning waarbij je weer de mogelijkheden van jouw leven ziet, innerlijke kracht  ervaart en in liefdevolle verbinding bent met jezelf.

Voor wie?

Wil jij je meer ontspanning en rust ervaren?
Wil jij je natuurlijke ademhalingspatroon weer herstellen?
Wil je meer vitaliteit en levensenergie?
Wil jij beter worden in voelen, voorbij aan het denken?
Wil je het oude loslaten en ruimte creëren voor het nieuwe?

Schrijf je in voor deze ademcirkel op vrijdag 9 december 2022. 

Thema voor deze ademcirkel
Deze ademcirkel brengt rust en verstilling, wat jou in een diepere verbinding met jezelf brengt. Je gaat voelen hoe het werkelijk met jou gaat op dit moment en wat 2022 jou heeft gebracht? Heb jij de juiste keuzes gemaakt en ben jij op de goede weg? Of wil je veranderingen aanbrengen in je leven? Ben jij in balans en doe jij de dingen waar jij blij van wordt? Wat mag jij achter je laten en wat zou je willen ontvangen in het nieuwe jaar?

We vinden de juiste balans tussen Yin (verstilling, innerlijk weten, herstel en rust) en Yang (actie en alle activiteiten in de buitenwereld). 

Vrijdag 9 december 2022
19:30 – 21:30 uur

Ademcoach: 
Judith van den Tillaart
Locatie:  Yoga in beweging in Vlijmen

Kosten:  39 euro (voor niet-leden 49 euro) 

Inschrijven kan via Judith@yoga-in-beweging.nl of meld je aan via Momoyoga

Gegevens

Datum:
9 december 2022
Tijd:
19:30 - 21:30
Kosten:
€39
Evenement Categorieën:
, , , , , , ,

Locatie

Yoga in Beweging
De Akker 34 D
Vlijmen, 5251 AC Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
+31634233106