Geduld is de sleutel tot tevredenheid

Recensie ademsessie

Margot

1965

Van Judith heb ik veel ademsessies mogen ontvangen en ben haar heel dankbaar. Drie jaar geleden kreeg ik ineens last van bronchitis aanvallen en begreep er niets van. In de ademsessies leerde ik beter te ademen en te verzachten. Na een aantal sessies piepte ik niet meer en was mijn adem in grote sprongen vooruit gegaan. Ik was en ben nog steeds onder de indruk wat adem met je kan doen. Judith is professioneel en heel kundig!  Ze is daarbij ook nog heel intuïtief en weet precies de plekken aan te raken om je systeem te openen en het in beweging te krijgen. Ook heb ik een intense diepe  ontspanning ervaren. Delen die vast zaten in mij konden loskomen met deze geweldige techniek. En dat alleen door mijn eigen adem. Dankjewel lieve Judith je hebt mijn leven een stukje meer ruimte gegeven door jouw liefdevolle en voor mij waardevolle en noodzakelijke begeleiding.

Suzanne

1993

Naast dat ik yogalessen volg bij Judith, heb ik ook aantal ademsessies gevolgd. In het begin erg spannend, omdat ik niet wist wat me te wachten stond en of het mij wel zou gaan helpen. Maar door de fijne begeleiding van Judith voelde ik me snel op mijn gemak en kwam ik er al snel achter dat de ademsessies zeker ook voor mij hielpen. We hebben de ademsessies rustig aan opgebouwd en langzaamaan kwam er steeds meer vertrouwen in mezelf naar boven. Je werkt tijdens de ademsessies onder andere aan de blokkades die je in je lichaam hebt en op dat moment tegen komt. Tijdens en vooral ook na het ademen merkte ik zowel fysiek als mentaal een groot verschil (soms wel tot dagen erna nog). Het doet echt wat met je lichaam en geest in positieve zin en ik merkte dat je dingen, die nu spelen of gebeurtenissen van vroeger, kunt gaan verwerken en achter je kunt laten en dat je meer zelfvertrouwen krijgt.

Anoniem

Vrouw ~ 1968

Ik heb een ademsessie gedaan bij Judith. Het was bijna het meest bijzondere wat ik ooit heb ervaren. Tijdens de open ademhaling voelde je overal sensaties in je lijf. Judith begeleidt dit heel mooi en rustig, zodat je wel mooi in je ademhalingsritme blijft. Op het eind ga je zelf weer op je eigen manier ademen en wat er dan gebeurt is zeer speciaal. Je voelt je compleet, krachtig en helemaal jezelf. Ik ben nog nooit zo ontspannen geweest en toch alert, alle zintuigen stonden volledig open. Ook toen ik na huis reed leken de bomen groener en  de geuren sterker. Ik heb altijd al begrepen dat ademhaling veel kan doen , maar dit was boven mijn verwachting. Zeker aan te raden om dit een keer te proberen.

Anoniem

Vrouw ~ 1949

De hele dag halen we adem, meestal onbewust en automatisch. Tijdens de ademsessie moet je je juist bewust worden van het adem halen. Het gaat niet vanzelf en soms is het hard werken. Maar op een gegeven moment kom je in een flow en is er ruimte voor andere zaken. Voor mij was het verrassend te ervaren dat er emoties vrij kwamen, blije emoties, maar het kwam ook voor dat ik  moest huilen. Of ik was aan het twijfelen over iets en ineens wist ik wat te doen. Wat er ook vrij kwam tijdens de sessie, aan het eind van de sessie voelde ik me opgelucht. Ik had letterlijk lucht tot me genomen.

Nikki

Vrouw ~ 1990

Na de Adem Yogales viel ik bijna in slaap, zo ontspannen voelde ik me. Dat is voor het eerst in drie maanden dat me dit gelukt is. Voor mij is bewust ademen nog een extra stapje in het vinden van mijn innerlijke rust, vooral in een drukke werkweek. Het verbaast me wat ademen kan doen, het brengt altijd wel ergens beweging in mijn lichaam.

 

Marie-Anne

1963

Ik ben blij dat ik een ademsessie bij Judith heb gedaan. Het helpt mij in het dagelijkse leven om bewuster en lager te ademen, zodat het leven een stuk ‘luchtiger’ is!

An

Ademhaling is de kracht van het leven. Ademhaling gaat vanzelf, maar stilstaan of dit goed gaat wordt vaak vergeten. Vaak zitten we erg hoog met onze ademhaling. Samen met Judith heb ik geoefend om weer te ademen naar de buik, terug naar de basis. Dankzij de therapie ben ik tijdens drukte en stress veel bewuster van een hoge ademhaling en in staat dat stapje terug te doen. De therapie heeft mij doen beseffen dat door in contact te zijn met je lichaam je alles in rust aan kunt.

Anoniem

Vrouw ~ 1971

Sinds een paar maanden volg ik yoga bij Judith. Een lieve, zachte vrouw waarbij ik mij zeer op mijn gemak voel. Dit was voor mij een voorwaarde om een ademsessie te doen. Er komen allerlei heftige emoties los die wellicht onderdrukt zouden blijven als je je niet vrij voelt. Dankzij de yoga en ademsessies voel ik mij vrijer, mijn lichaam is minder stijf en mijn geest “opgelucht”.

Anoniem

Vrouw ~ 1966

Ik heb een ademsessie gevolgd bij Judith. Mijn ervaring is dat het een bijzondere ervaring is. Intiem. Ik lig en Judith drukt op drukpunten en ondertussen ben ik heel bewust aan het ademen. Er gebeurt iets in mijn lichaam. Het stroomt en borrelt….. Op sommige momenten word ik heel emotioneel.