‘Yoga in Beweging

De yogaschool is opgericht in januari 2017 door Judith van den Tillaart en samen met een team van professionele yogadocenten en ademcoaches is er een divers aanbod aan yogalessen en ademcoaching.

Naast het uitgebreide aanbod van yoga-en ademlessen zijn er verdiepingsmomenten waarvoor jij je apart kan inschrijven (meer info vind je bij ‘aanbod’).

Persoonlijke aandacht
Yoga in Beweging werkt met professionele yogadocenten en ademcoaches die graag hun passie met jou delen. Er is veel aandacht voor persoonlijke begeleiding tijdens de lessen, maar ook voor jou als persoon.

Ieder mens is uniek en daarom begeleiden we jou met de juiste uitlijning tijdens de Hatha yogalessen en wordt je ondersteund bij het ontspannen en contact maken in de Mindful Yin lessen en ademsessies.

Wil je meer weten over de docenten van Yoga in Beweging? Je vindt hier hun persoonlijk verhaal.

Online aan-en afmeldsysteem
Het volgen van yogalessen gaat via een wekelijkse strippenkaart, waarbij je kiest voor een vaste yogales die wekelijks geboekt staat in het online aan-en afmeldsysteem Momoyoga. Wanneer je eens verhinderd bent, kan je kosteloos afmelden en inschrijven in een andere yogales. Je vindt meer informatie over de voorwaarden bij tarieven.

Gratis proefles
We kunnen nog heel veel meer vertellen over  Yoga in Beweging, maar een proefles ervaren zegt veel meer. Voel je welkom en laat het ons weten via contact en er ligt een yogamatje voor jou klaar! Graag tot snel bij Yoga in Beweging in Vlijmen.

Missie van Yoga in Beweging
Yoga in Beweging biedt jou de gelegenheid om in een veilige omgeving te ontdekken wat  yoga en bewuste ademhaling  voor beweging in jouw leven brengt. Ieder mens is uniek en komt met zijn eigen beweegreden naar Yoga in Beweging.

Of jij nu de yogaschool bezoekt vanwege gezondheidsklachten, preventief werkt aan gezondheid en flexibiliteit, op zoek bent naar ontspanning of gedragspatronen wilt doorbreken. Er is ruimte en aandacht voor iedereen. De yogadocenten en ademcoaches begeleiden jou vanuit een open en eerlijke houding met respect voor alles wat er is.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!