Yogaschool Yoga in Beweging

Yoga in Beweging is een yogaschool met een divers aanbod aan yogalessen met een team enthousiaste yogadocenten. Naast yogalessen worden er individuele ademsessies aangeboden en in de weekenden workshops met uitgangspunt bewustwording.

Yoga in Beweging beschikt over een prettige ruimte, gelegen in het centrum van Vlijmen (10 minuten vanaf Centraal Station ’s-Hertogenbosch). De yogaschool is laagdrempelig en je ervaart al rust wanneer je de yogaschool binnenstapt. Een fijne plek om bezig te zijn met lichaam en geest, waarbij er ruimte is voor bewustzijn en ontspanning.

De yogaschool is opgericht in januari 2017 door Judith van den Tillaart en samen met yogadocente Lucy, Margot, Marielle en Sandra bieden wij een mooie variatie aan yogalessen. Wil je meer weten over ons als yogadocente of welke vormen yoga we bieden, lees hier meer.

Tijdens alle lessen is er veel aandacht voor de ademhaling en elke les wordt afgerond met een heerlijke eindontspanning. Na afloop van de les is er gelegenheid om een kopje kruidenthee te drinken (uiteraard is dit niet verplicht).

De yogaschool heeft zijn naam te danken aan alles wat ‘Yoga in Beweging’ zet. Er wordt een beweging in gang gezet, wat voorbij het fysieke lichaam gaat op diepere lagen van ons denken (mind), emotie’s en spiritualiteit.

Locatie
Yogastudio ~ centrum Vlijmen

Yogastudio ~ De Akker 34D in Vlijmen (achter kinderkapper Confetti)
10 minuten vanaf Centraal Station ‘s-Hertogenbosch

Graag fietsen plaatsen in het fietsenrek tegenover de yogaschool (bij de groenteman of Bruna).
Fietsen mogen niet geplaatst worden voor de yogaschool; zijpad moet vrij blijven.

Auto kan geparkeerd worden op de parkeerplaats achter de Jumbo. Dit is gratis en zonder parkeerschijf.
Wanneer je parkeert op De Akker is een parkeerschijf verplicht van donderdag t/m zaterdag.

Openbaar vervoer
Yoga in Beweging is goed bereikbaar via het openbaar vervoer. Vanaf het Centraal Station ‘s-Hertogenbosch vertrekt er een rechtstreekse bus naar Vlijmen, die stopt voor de yogaschool.

Klik hier voor plattegrond

Interesse?
JIJ bent van harte welkom tijdens een gratis proefles om te ervaren wat yoga bij jou in beweging zet. We horen graag van je (contact).

Namasté
Team Yoga in Beweging

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!