Hatha yoga is een ontdekkingsreis
van je eigen lichaam die voor ieder uniek is

Tarieven

Yoga in Beweging werkt met strippenkaarten, 4 lessenkaart of losse lessen. De Strippenkaart heeft een vaste einddatum, waarbij niet gevolgde lessen zullen vervallen na deze datum.

Je kunt jezelf online aan-en afmelden voor een yogales. Wanneer de yogales minimaal 2 uur voor aanvang yogales is afgemeld, houd je deze tegoed en kan je een yogales op een ander tijdstip volgen (binnen de geldigheidsduur van de lessenkaart).

 

Strippenkaart 1e helft 2019

Geldigheid strippenkaart: 1 januari  t/m 7 juli 2019 (week 1 t/m 27 2019)

In totaal 26 lesweken
Strippenkaart 26 lessen: 234 euro

De kerstvakantie telt niet mee als lesweek en lessen die in deze periode worden aangeboden, zijn extra lessen. Dit is een kerstkadoo voor jou als trouwe yogi of yogini in Beweging.

Meld jij je aan als nieuwe cursist bij Yoga in Beweging, dan stroom je in op de strippenkaart. Je ontvangt per mail het aangepaste tarief van de ‘instroom’ strippenkaart.

 

Strippenkaart 2e helft 2018

Geldigheid strippenkaart: 20 augustus  t/m 21 december 2018 (week 34 t/m 51 2018)

In totaal 18 lesweken
Strippenkaart 18 lessen: 162 euro

De kerstvakantie telt niet mee als lesweek en lessen die in deze periode worden aangeboden, zijn extra lessen. Dit is een kerstkadoo voor jou als trouwe yogi of yogini in Beweging

Meld jij je aan als nieuwe cursist bij Yoga in Beweging, dan stroom je in op de strippenkaart. Je ontvangt per mail het aangepaste tarief van de ‘instroom’ strippenkaart.

 

Strippenkaart schooljaar 2018-2019 Is niet meer te koop

Geldigheid strippenkaart: 20 augustus 2018 t/m 5 juli 2019 (week 34 2018 t/m week 27 2019)
In week 52 2018 en week 1 2019 zijn er geen lessen ivm kerstvakantie

In totaal 44 lesweken
Strippenkaart 44 lessen: 352 euro
Strippenkaart 40 lessen: 340 euro

 

Strippenkaart Zomervakantie 2019

Geldigheid strippenkaart: 8 juli t/m 18 augustus 2019 (week 28 t/m 33 2018)

In totaal 6 lesweken
Strippenkaart 6 lessen: 50 euro
Strippenkaart 5 lessen: 45 euro
Strippenkaart 4 lessen: 40 euro

 

Proefles, losse les en 4 lessenkaart

Proefles is gratis

Losse les: 12 euro per les (per 20 augustus 2018 wijzigt de prijs naar 12 euro)

Kaart van 4 lessen: 40 euro
Geldigheid: 10 weken vanaf inschrijving eerste yogales
Plan zelf online jouw yogalessen in.

Met een losse yogales en 4 lessenkaart, kan je deelnemen aan alle yogalessen, mits er plaats is. Alleen voor yogi’s met een strippenkaart zal er wekelijks een vaste plek worden gereserveerd in een les. Wanneer een les vol is, kan jij jezelf aanmelden op de wachtlijst. Zodra een yogi zich afmeldt, ontvang jij een mail dat je bent ingeschreven.

Log in op je account en je hebt inzicht welke lessen er nog plaats.

 

Yogales tijdens schoolvakanties

Het reguliere wekelijkse lesaanbod vind je hier. Strippenkaarten zijn ook geldig in de schoolvakanties (behalve kerst-en zomervakantie) en tellen mee als lesweken, wat betekent dat deze yogalessen zijn inbegrepen in de strippenkaart.

Tijdens schoolvakanties is er een aangepast lesrooster, dat 2 weken voor aanvang van vakantie staat vermeld op de site en Momoyoga. Zodra dit lesrooster online staat ontvangt je hiervan een bericht en kan je zelf de yogales in de schoolvakantie boeken.

Kerstvakantie
De kerstvakantie telt niet mee als lesweek en lessen die in deze periode worden aangeboden, zijn extra lessen. Dit is een kerstkadoo voor jou als trouwe yogi of yogini in Beweging…:).
Via de strippenkaart (wanneer er nog een tegoed is) of via een losse yogales kan je deelnemen aan deze lessen.

Zomervakantie
In de zomervakantie worden er yogalessen aangeboden, ook volgens een aangepast lesrooster. Hiervoor geldt de strippenkaart Zomervakantie of je kan deelnemen aan deze lessen via een losse yogales.

 

Aan-en afmelden wekelijkse yogales

Aan-en afmelden van een yogales gebeurt online via Momoyoga. Zodra jij bent ingeschreven bij Yoga in Beweging, ontvang jij een mail met jouw inloggegevens en kan jij je inschrijven voor de yogales. Ben je verhinderd, dan kan je kosteloos 2 uur voor aanvang les afmelden en houd je de yogales tegoed.

Strippenkaart
Als yogi bij Yoga in Beweging kan je kiezen voor een vaste plaats in een yogales, mits je gebruik maakt van een strippenkaart. Wanneer je verhinderd bent, houd je de les tegoed wanneer je minimaal 2 uur van te voren online hebt afgemeld. Deze les kan je zelf op een ander tijdstip inplannen tijdens de geldigheidsduur van jouw strippenkaart.

Strippenkaarten zijn een vaste periode geldig. De geldigheidsduur van een strippenkaart staat aangegeven bij de tarieven. Na de einddatum van de strippenkaart komen de lessen die je nog tegoed hebt, te vervallen.

Wanneer je vaker dan 1 keer per week naar de yogales komt, kan je extra lessen kopen tegen het tarief van je huidige strippenkaart. Het bijkopen van yogalessen kan eenmalig per strippenkaartperiode. Wens je hiervan gebruik te maken?
Neem dan contact met mij op om te overleggen om hoeveel lessen dit gaat, zodat dit juist wordt verwerkt in Momoyoga.

Losse les en 4 lessenkaart
De yogi’s die gebruik maken van losse lessen of 4 lessenkaart (10 weken geldig), kunnen zich inschrijven voor de yogalessen waar nog plaats is. Zodra jij je hebt ingeschreven voor een yogales, is er een matje voor jou gereserveerd. Ook hier geldt, dat je 2 uur voor aanvang les, kosteloos kunt afmelden.

Privé les

Geef jij de voorkeur aan een privé les, waarin jij alle aandacht en begeleiding krijgt? En na afloop persoonlijke oefeningen meekrijgt om thuis verder te kunnen oefenen? Dat kan! Stuur mij een bericht om een afspraak te maken.

Privé les voor 1 persoon:  45 euro / uur
Privé les voor 2 personen of meer: 30 euro / uur per persoon

Ademsessie

Een ademsessie is individueel en duurt 1,5 uur.
Investering per sessie: 75 euro.

Lees meer over de Ademsessie

Lesgeld en rekeningnummer

Lesgeld kun je overmaken op rekeningnummer NL19RABO 0300837550
Ten name van Yoga in Beweging
Onder vermelding van je voor-en achternaam.

Ben je nieuw bij Yoga in Beweging en stroom je later in op de strippenkaart? Dan ontvang je een mail met het aangepaste bedrag van de strippenkaart.

Kerstvakantie; extra yogalessen speciaal voor jou!

Donderdag 27 december 2018
19.30 Easy Hatha yoga, docente Margot
21.00 Mindful Yin, docente Margot

Zondag 30 december 2018
9.00 Afronding 2018 ~ laat je verrassen, docente Judith
10.30 Afronding 2018 ~ laat je verrassen, docente Judith

Zaterdag 5 januari 2019
9.00 Vinyasa Flow, docente Sandra
10.30 Yinles, docente Sandra

Alle lessen kerstvakantie kunnen geboekt worden via Momoyoga met:

 

Wanneer je gebruik maakt van strippenkaart 2e helft 2018 en 1e helft 2019, houd rekening met de geldigheidsperiode van de strippenkaart, dus gebruik de juiste strippenkaart en check het tegoed aan yogalessen.

Bij vragen hoor ik het graag.

Ik hoop je te zien in één van de yogalessen!

Warme kerstgroet,
Team Yoga in Beweging