Geduld is de sleutel tot tevredenheid

Locatie

De yogalessen worden gegeven op twee locaties, afhankelijk van het weer. Bij mooi weer zijn de yogalessen in de buitenlucht op het terrein van Abdijhof Marienkroon in Nieuwkuijk. Tijdens de wintermaanden en bij nat weer worden de yogalessen gegeven in de yogaschool in Vlijmen.

 

Hoe weet je waar de yogales is?

Op Momoyoga staat 1 uur voor aanvang van de les waar de yogales plaatsvindt. Achter de yogales en naam docente staat dan aangegeven ‘Yogaschool Vlijmen’ of ‘Mariënkroon’. Vergeet dus niet om -bij mooi weer- te checken waar de yogales plaatsvindt!

 

Yogales in de yogaschool Vlijmen

Adres Yoga in Beweging ~ centrum Vlijmen
De Akker 34D Vlijmen (achter kinderkapper confetti)

Gelegen binnen 10 minuten vanaf Centraal Station ’s-Hertogenbosch
Goed bereikbaar via openbaar vervoer

Klik hier voor plattegrond

Met de auto
Auto kan geparkeerd worden op de parkeerplaats achter de Jumbo. Dit is gratis en zonder parkeerschijf. Wanneer je parkeert op De Akker is een parkeerschijf verplicht van donderdag t/m zaterdag.

Met de fiets
Graag fietsen plaatsen in het fietsenrek tegenover de yogaschool (bij de groenteman of Bruna). Fietsen mogen niet geplaatst worden voor de yogaschool; zijpad graag vrijhouden

Openbaar vervoer
Yoga in Beweging is goed bereikbaar via het openbaar vervoer. Vanaf het Centraal Station ‘s-Hertogenbosch zijn er meerdere rechtstreekse lijndiensten naar Vlijmen. De bushalte bevindt tegenover de yogaschool.

Yogales in de natuur ~ Abdijhof Mariënkroon Nieuwkuijk

Bij mooi weer vindt de yogales buiten plaats op het prachtige terrein van Abdij Mariënkroon in Nieuwkuijk. Op Momoyoga staat 1 uur voor aanvang van de les waar de yogales plaatsvindt. Er staat achter de yogales en naam docente ‘Yogaschool Vlijmen’ of ‘Mariënkroon’ vermeld.

Adres Mariënkroon
Abdijlaan 8 Nieuwkuijk

Onderaan de pagina vind je de plattegrond, waar de yogales plaatsvindt op het terrein van Mariënkroon en klik op de link voor praktische informatie over parkeren, regels op het terrein en wat neem te nemen naar de buitenyogales. 

Download hier praktische informatie buiten yoga Marienkroon