Uit je hoofd in contact met je hart

 Lestijden en locatie

Reguliere lesrooster 2020 

Hieronder vind je het reguliere lesaanbod bij Yoga in Beweging. Dit lesaanbod geldt buiten de schoolvakanties om. Meer informatie over de schoolvakantie vind je onderaan deze pagina. 

Voel je welkom en meld je aan voor een proefles. Aan-en afmelden van de yogales doe je  via Momoyoga. De yogales kan tot 2 uur voor aanvang les kosteloos worden afgemeld. Wil je meer weten over de strippenkaart, klik dan hier.

 

Regulier lesaanbod vanaf 24 augustus 2020 

 

Voor actuele lesrooster, klik op Momoyoga

 

Maandag
10.00-11.10, Mindful Yin  docente Judith

 

19.20-20.30, Yin Yang Yoga docente Judith   
20.50-22.00, Hatha Yoga  docente Judith 

Dinsdag

10.00-11.10, Yin Yang Yoga docente Judith

 

19.00-20.10, Yin Yang Yoga docente Margot 
20.30-21.40, Mindful Yin docente Margot 

Woensdag
9.00-10.10, Mindful Yin docente Judith
10.30-11.40, Yin  Yang Yoga docente Floortje 

 

19.20-20.30, Mindful Yin docente Judith
20.50-22.00, Hatha yoga docente Judith

Donderdag

20.30-21.40, Mindful Yin docente Eline

 

Vrijdag
09.00-10.10, Hatha yoga docente Judith

Bonusles Zaterdag 9.00-10.10
Er worden bonuslessen aangeboden op basis van bezetting van de yogalessen, zodat er voldoende gelegenheid is om yogalessen te kunnen inhalen. 

Yin Yang  docente Judith 
Adem Meditatieles , Ademcoach Judith 

Houd Momoyoga in de gaten.

 

Aan-en afmelden wekelijkse yogales

Aan-en afmelden van een yogales gebeurt online via Momoyoga. Iedere yogi bij Yoga in Beweging ontvangt inloggegevens om de lessen online  aan-en af te melden. 

Ben je verhinderd, dan kan je kosteloos 2 uur voor aanvang les afmelden en houd je de yogales tegoed tijdens de geldigheidsduur van de strippenkaart. 

Strippenkaart
Wanneer je gebruik maakt van een strippenkaart, wordt er voor jou een vaste yogales geboekt zodat je verzekerd bent van een plaatsje in jouw favoriete yogales of tijdstip. 

Wanneer je verhinderd bent, houd je de les tegoed wanneer je minimaal 2 uur van te voren online hebt afgemeld. Deze les kan je zelf op een ander tijdstip inplannen tijdens de geldigheidsduur van jouw strippenkaart. Na de einddatum van de strippenkaart komen de lessen die je nog tegoed hebt, te vervallen. 

Losse les en kaart van 4 lessen
De yogi’s die gebruik maken van losse lessen of kaart van 4 lessen (10 weken geldig), kunnen zich inschrijven voor de yogalessen waar nog plaats is. Zodra jij je hebt ingeschreven voor een yogales, is er een matje voor jou gereserveerd. Ook hier geldt, dat je 2 uur voor aanvang les, kosteloos kunt afmelden. 

 

Yogales tijdens schoolvakanties

Strippenkaarten zijn ook geldig in de schoolvakanties (behalve kerst-en zomervakantie) en tellen mee als lesweken, wat betekent dat deze yogalessen zijn inbegrepen in de strippenkaart. 

Tijdens schoolvakanties is er een aangepast lesrooster, dat 2 weken voor aanvang van vakantie staat vermeld op de site en Momoyoga. Zodra dit lesrooster online staat ontvang je hiervan een bericht en kan je zelf de yogales in de schoolvakantie boeken.

Kerstvakantie

De kerstvakantie telt niet mee als lesweek en lessen die in deze periode worden aangeboden, zijn extra lessen. Dit is een kerstkadoo voor jou als trouwe yogi of yogini in Beweging…:).  Via de strippenkaart (wanneer er nog een tegoed is) of via een losse yogales kan je deelnemen aan deze lessen. 

Zomervakantie
In de zomervakantie worden er yogalessen aangeboden volgens een aangepast lesrooster en staat online via Momoyoga. Hiervoor geldt de strippenkaart Zomervakantie of je kan deelnemen aan deze lessen via een 4 lessenkaart of losse yogales.

 

Locatie 

Yogastudio ~ centrum Vlijmen
Yogastudio ~ De Akker 34D in Vlijmen (achter kinderkapper Confetti)
10 minuten vanaf Centraal Station ’s-Hertogenbosch 

Graag fietsen plaatsen in het fietsenrek tegenover de yogaschool (bij de groenteman of Bruna). Fietsen mogen niet geplaatst worden voor de yogaschool; zijpad moet vrij blijven. 

Auto kan geparkeerd worden op de parkeerplaats achter de Jumbo. Dit is gratis en zonder parkeerschijf. Wanneer je parkeert op De Akker is een parkeerschijf verplicht van donderdag t/m zaterdag. 

Openbaar vervoer
Yoga in Beweging is goed bereikbaar via het openbaar vervoer. Vanaf het Centraal Station ‘s-Hertogenbosch vertrekt er een rechtstreekse bus naar Vlijmen, die stopt voor de yogaschool. 

Klik hier voor plattegrond

Bij mooi weer, Yoga buiten in de natuur bij Mariënkroon!

Bij mooi weer, zal de yogales buiten plaatsvinden in de natuur op het prachtige terrein van Abdij Mariënkroon in Nieuwkuijk.
Op het what’s app profiel van Judith staat bij info/status aangegeven waar de yogales plaatsvindt. 

Telefoonnummer Judith:06-34233106 

Status bij binnenyoga: Yoga in Beweging Vlijmen
Status bij buitenyoga: Mariënkroon Nieuwkuijk Abdijlaan 8

De juiste status staat aangegeven: 

  • voor de ochtendles vanaf 8 uur dezelfde dag
  • voor de middagles vanaf 11 uur dezelfde dag
  • voor de avondles vanaf 16 uur dezelfde dag