De verandering die je zoekt zit altijd in jezelf

Verbonden Ademen

Privésessie

Yoga in Beweging biedt individuele ademsessies aan. Een ademsessie is een zeer krachtige manier om aan jezelf te werken op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel gebied. Het verbetert je ademhaling en helpt tegen allerlei ziekten, vastzittende patronen en trauma’s. Ademen is een prachtige manier om in contact met je lichaam te komen en weer volledig te gaan voelen.

Wat is verbonden ademen?
Gedurende de ademsessie laat je de pauzes tussen je in- en uitademing bewust achterwege. Tijdens de ademsessie adem je door je mond, de kaken los, waardoor de mond ontspannen geopend is. Doordat je grote hoeveelheden zuurstof in je lichaam ademt open je gesloten ademhalingsgebieden. Het energieniveau wordt verhoogd en hierdoor herstelt je natuurlijke ademhalingspatroon zich.

Wat voor effect heeft verbonden ademen?
Een ademsessie helpt je om bewust te worden van je ademhaling. De manier waarop je ademt zegt iets over hoe je nu in het leven staat. Heftige gebeurtenissen en negatieve ervaringen in het verleden hebben zich als spanning en blokkades vastgezet in het lichaam, wat effect heeft op jouw manier van ademen. Door de adem te verbinden, worden gesloten ademhalingsgebieden geopend waar onderdrukte emoties zoals angst, boosheid en verdriet weer naar de oppervlakte komen. Door deze emoties toe te laten geef je je lichaam de ruimte deze emoties los te laten en te integreren.

Effect op 4 niveaus

Een ademsessie werkt op fysiek, mentaal, emotioneel en/of spiritueel niveau. Elke ademsessie die je ondergaat brengt je op een diepere laag op één of meerdere niveaus.

Fysiek
Het ademhalingssysteem kan worden ingedeeld in drie gebieden: buik-, middenrif- en borstademhaling. Door deze drie gebieden te openen en te verbinden krijg je een optimale zuurstofopname, waardoor alle cellen en organen optimaal worden gevoed. Dit heeft een gezonde stofwisseling tot gevolg en je gaat je fitter en energieker voelen. Spanningen in je lichaam worden losgelaten.

Mentaal
Door verbonden te ademen worden vaste gedachtepatronen en overtuigingen doorbroken. Het leidt tot een betere balans in ons denken en voelen en tenslotte in ons handelen.

Door de verbinding die ontstaat door verbonden te ademen en de flow van de ademhaling, komt er meer vertrouwen in de flow van het leven.

Emotioneel
Om emoties te vermijden en te onderdrukken zijn we onze ademhaling gaan “controleren”. We gebruiken niet meer ons gehele ademhalingssysteem (onderbuik, middenrif en borst). Door de gesloten ademhalingsgebieden weer te openen komen vastzittende emoties naar boven en worden opgelost.

Spiritueel
Op dit niveau kom je in contact met jouw essentie, wie je werkelijk bent. Je voelt de verbinding met de diepere kern van jezelf. Het is een meditatieve trance, waarin heling op het diepste niveau plaatsvindt.

Je zult meer acceptatie, vreugde en vitaliteit gaan ervaren na een ademsessie.

Praktisch

Ademsessies zijn geschikt voor iedereen, zowel voor volwassenen als kinderen.

Voordelen van een ademsessie:

  • Minder angst en fobieën
  • Meer vertrouwen in jezelf
  • Beter slapen
  • Helpt bij astma en hyperventilatie
  • Helpt bij spijsverteringsproblemen
  • Vergroot je bewustwording
  • Een fitter lichaam
  • Meer energie

Investering
Een ademsessie is individueel ~ 90 minuten

Eerste ademsessie : 120 euro (intakegesprek & ademanalyse)
Vervolg ademreeks van 3 sessies: 270 euro
Losse sessie: 110 euro

Wil jij meer gaan leven vanuit liefde, vrijheid, vertrouwen en plezier?

Lees hier de ervaringen van mensen die een ademsessie hebben gedaan.
Neem dan contact met mij op voor een afspraak voor een ademsessie of vrijblijvende aanvullende informatie.