De verandering die je zoekt zit altijd in jezelf

Ademcoaching

Voel jij behoefte om innerlijk werk te doen en verlang jij naar persoonlijke groei? Wil jij je intuïtie versterken en weer verbinding maken met je werkelijke essentie? Houdt iets jou tegen om vanuit jouw volledige potentie te leven? Dan is ademcoaching iets voor jou.

In de loop van je leven heb je ervaringen opgedaan, waarbij er bepaalde patronen en gewoontes zijn ontwikkeld en invloed hebben op jouw manier van ademhalen. Jouw adempatroon is een reflectie van onderdrukte emoties, ingesleten denkpatronen en fysieke spanning. Dit kan optimaal ademen in de weg staan. Jouw persoonlijk adempatroon geeft informatie over hoe jij in het leven staat en met uitdagingen omgaat.

“De adem weerspiegelt hoe jij je voelt op dit moment en hoe jij in het leven staat”

Als ademcoach begeleid ik jou om je natuurlijk adempatroon te herstellen, waardoor de verandering waaraan je werkt blijvend is. Je leert weer open en volledig te ademen, waardoor blokkades opheffen en emoties oplossen. Je gaat het positief effect van optimaal ademen ervaren op fysiek, mentaal, emotioneel en/of spiritueel niveau (lees hier meer over deze niveaus).

 

Wat kan je verwachten van ademcoaching?

Tijdens de eerste sessie maken we kennis met elkaar, is er een intakegesprek en doen we een ademanalyse. Afhankelijk van jouw hulpvraag en het doel wat je hebt, wordt de ademhalingstechniek vastgesteld die het meest effectief is. Bij stress en spanningsklachten is er een mogelijkheid dat ademwerk wordt gecombineerd met ontspanningsoefeningen. Kortom, er komt een plan van aanpak op maat.

Vervolgens gaan we hiermee een aantal sessies (4 tot 6) aan de slag met tussenpozen van 2 tot 3 weken. Na afloop van iedere sessie, krijg je huiswerk mee.

Dit ademtraject is een boeiend proces, waarbij er meer bewustzijn komt op je adem. Het vraagt tijd, geduld en regelmatige oefening om de verandering die nodig is te verankeren.

 

Ademcoach Judith

Ik begeleid jou naar een volledige, optimale en ontspannen ademhaling. Tijdens het ademen begeleid ik jou in de ademhalingstechniek, geef aanwijzingen waar nodig en pas ik drukpunten toe om ademruimte te creëren.

Ik maak je bewust van jouw adem, waardoor jij leert je eigen ademhaling waar te nemen. Er kan gebruik worden gemaakt van verschillende ademmethoden. Afhankelijk van jouw hulpvraag en jouw doel van de ademcoaching, gaan we aan de slag met:

 

Investering

Eerste ademsessie (intakegesprek & ademanalyse): 120 euro
Vervolg ademreeks van 3 sessies: 270 euro
Losse sessie: 110 euro

Een ademsessie duurt 60 tot 90 minuten

 

Wil jij meer gaan leven vanuit liefde, vrijheid, vertrouwen en plezier?

Neem dan contact met mij op voor een afspraak voor een ademsessie of vrijblijvende aanvullende informatie. Stuur een mail naar judith@yoga-in-beweging.nl of bel naar 06-34233106.

Lees hier de ervaringen van mensen die een ademsessie hebben gedaan.