De verandering die je zoekt zit altijd in jezelf

Open meditatie

Op vrijdagavond wordt er bij Yoga in Beweging maandelijks een open meditatie gegeven door Hanneke van ’t Hof.

De meditatie is afgestemd op de energie van dat moment. Kijk maar eens naar de natuur bijvoorbeeld. Elk seizoen heeft zijn eigen energie, die ook iets doet met onze energie. De winter maakt dat je lekker binnen wil zijn en soort van in winterslaap. De lente brengt weer verheuging, om in de zomer volledig te bloeien. En de herfst maakt weer klaar voor de winter, door ballast die je niet meer nodig hebt te voelen. Maar ook de maan heeft effect op onze energie en emoties en brengt elke keer een ander thema. 


Hoe ziet een open meditatie avond eruit?

We beginnen de meditatie door samen het thema van die avond te verkennen. Dan neem ik je mee in het thema door een geleide meditatie. Dit vraagt van jou dat je ontspannen zit op een meditatiekussen of stoel en met gesloten ogen mijn stem volgt.

Eerst breng ik je naar een stukje ontspanning en aankomen in jouw lichaam. Jij hoeft je alleen maar over te geven aan mijn stem en te volgen en voelen wat er in je lichaam gebeurt. Na de meditatie mag ieder die wil vertellen wat je hebt ervaren en sluiten we altijd af met het trekken van een kaartje. Een soort extra liefdevolle ondersteuning vanuit het universum. 


Data open meditatie avond
Vrijdag 8 februari 2019         19:30-21:00 uur
Vrijdag 8 maart 2019             19:30-21:00 uur
Vrijdag 12 april 2019             19:30-21:00 uur
Vrijdag 17 mei 2019              19:30-21:00 uur

Aanmelden voor yogi en yoginis in Beweging
Wanneer je een wekelijkse strippenkaart hebt bij Yoga in Beweging, dan kan je tegen boeking van één les aan deze meditatie avond deelnemen. Schrijf je in via Momoyoga

Geen wekelijkse strippenkaart bij Yoga in Beweging?
Meld je rechtstreeks aan bij Hanneke
Mail amorfati@live.nl
Kosten 15 euro per avond