Kennis spreekt, maar wijsheid luistert

Kantooryoga

Met kantooryoga onderbreek jij je werkdag, waardoor je focus verbetert en je lichaam in beweging wordt gezet. Kantooryoga geeft een ontspannende break aan je werkdag, is goed voor je lijf en gewoon leuk.

 

Waarom kantooryoga?

Ons lichaam is er niet voor gemaakt om de hele dag te zitten. Daarnaast zijn we ons vaak niet bewust van onze ademhaling en creëren we onbewust spanning in nek, schouders en rug.

Wanneer je niet regelmatig een pauze neemt, kan dit op langere termijn voor allerlei lichamelijke klachten zorgen en je concentratie neemt af. Daarnaast is kantooryoga gewoon leuk om te doen en geeft direct ontspanning. En in deze tijd van meer thuiswerken is het een leuk idee om dit samen met een aantal collega’s te doen. Zo ben je op een andere manier met elkaar in verbinding en kan dit een leuke(re) vervanging zijn voor ‘het praatje bij het koffiezetapparaat’.

Kantooryoga is een mooie onderbreking van je werkdag en heeft een positief effect op je lichaam en je gedachtes. Door eenvoudige yogahoudingen te doen vanuit je bureaustoel of staand achter het bureau, zet jij jouw lichaam in beweging en creëer je ruimte. Naast houdingen gaan we met de adem aan de slag en word jij je bewust van je adem. Even een moment van bewust ademhalen geeft direct meer energie en brengt jou in het hier en nu. Dit bevordert jouw concentratie en focus.

Na een half uurtje kantooryoga, is er meer rust in je hoofd, je lijf voelt ontspannen en de focus is weer optimaal. Je hebt weer zin om je werkdag voort te zetten.

Voordelen van kantooryoga:

  • vermindert allerlei lichamelijke klachten
  • helpt tegen stress
  • gedachtes komen tot rust
  • verbetert jouw concentratie
  • productiviteit neemt toe
  • je wordt je bewuster van lichaamshouding en ademhaling

 

Even uit je hoofd naar je lijf . Kantooryoga verbetert je concentratie en ontspant je lichaam

 

Praktisch

Kantoor yoga wordt online aangeboden via livestream en is te volgen vanuit je bureaustoel in je gewone kleding. Wekelijks wordt deze les gegeven op dinsdag en donderdag van 12.00-12.30 uur.

 

Lesrooster en gratis proefles

Wil je ook eens ervaren wat kantooryoga voor jou kan betekenen? Klik hier voor het lesaanbod en boek je les in Momoyoga.

Ben je nieuw binnen Yoga in Beweging? Neem dan contact met ons op om je aan te melden voor een  gratis proefles.

Online lessen bij Yoga in Beweging!

Op dit moment zijn er livestream lessen!

De livestream lessen  bieden de mogelijkheid om samen op hetzelfde moment
yoga te beoefenen in je eigen omgeving.

                           

Hier vind je het online lesaanbod  tot aan 10 februari2021
Lessen kunnen gevolgd worden via je huidige abonnement
en kan je onbeperkt volgen.

Ben je nieuw bij Yoga in Beweging?
Neem dan contact met mij op om een  gratis proefles te ervaren.

Hoop je binnenkort online te ontmoeten.

Namasté
Judith ~ Yoga in Beweging